კეთილმოწყობილი, მშვიდი, სასიამოვნო გარემო.
სწრაფი და ზრდილობიანი მომსახურება.
კომპანია „მაქს. არეალისგან“ ჯერ კიდევ 2016 წლის ივლისში მინიჭებული
2016 წლის „წლის საუკეთესო საოჯახო რესტორნის“ ტიტული.
უგემრიელესი, კარგად შეკმაზული აფხაზური და მეგრული სამზარეულოს კერძები.
სწორად შედგენილი მენიუ კარგად გატკუცუნებული წიწილებითა და აფხაზური შაშხით.
სწორად შედგენილი მენიუ კარგად გატკუცუნებული წიწილებითა და აფხაზური შაშხით.
უკვე თითქმის მოვიწყებას მიცემული სოხუმური ნაყინი, ქვიშაზე მოდუღებული
სოხუმური ყავა... და საერთო დარბაზის შესასვლელში 90–იანი წლების პირველი კერძო რესტორნებისთვის ჩვეული და უკვე კარგახნის წარსულს ჩაბარებული სცენა - წესით სტუმრისთვის განკუთვნილ მაგიდასთან
საბუღალტრო დავთრებითა და სტაციონარული ტელეფონით გემრიელად მოკალათებული ადმინისტრატორი.
ასევე, 90–იანი წლებიდან შემორჩენილი რესტორნის მეპატრონის ახლობლების
მაგიდა. რომელიც ცალკე კი არ დგას, ან რამე განსაკუთრებული კი არ აწერია. უბრალოდ,
დაჯდომას თუ დააპირებთ, სხვაგან გადაგიყვანენ და სხვამ თუ დაიკავა ვინმემ, მაშინვე
შენიშნავთ ახალმოსულების სხვებისგან განსხვავებულ შინაურულ ქცევასა და მიმტაცების განსხვავებულად მოწიწებულ მომსახურებას.
თითქოს ყველაფერი კარგია, წესრიგშია – გარემო, სისუფთავე, მომსახურება,
ფასები, აღარაფერს ვამბობ, მართლაც უგემრიელეს და საკმაოდ ბარაქიან კერძებზე. მაგრამ,
არ ვიცი ზუსტად როგორ ვთქვა... აი, ძალიან 90–იანების პატარა და მანამდე უცნობ, კაპიტალისტურ
გარემოზე ჯერ კიდევ ვერმორგებული ერთგვარად უხერხული, გამოუცდელი რესტორნების ატმოსფერო ტრიალებს ირგვლივ. თავისი, საჭოთა კავშირის ნგრევის მერე ახალგამოჩეკილი და ახალნაშოვნი ფულისგან ცოტა
გათავხედებული თუ გათამამებული „ბიზნესმენებითა“ და მათი ახლობლებით. ალბათ სწორედ ამიტომ არ გტოვებს ბოლომდე უცხოობისა და დისკომფორტის შეგრძნება - რომ აქ შენი ადგილი არ არის.
მაგრამ ჩაიხედავ მენიშუში, მოგიტანენ შეკვეთას და ყველაფერი გავიწყდება.
ხარბად ჩაასობ ჩანგალს საფირმო, უგემრიელეს, თავზე სულგუნდამდნარ, საკმაოდ მსუყე სოხუმურ კატლეტში და მიუხედავად იმისა, რომ ზედმეტად მარილიანი კი არა, აშკარად მლაშეა ჭამ... ჭამ...ჭამ...ჭამ... ვერ წყდები. ვერ ძღები.
ვერ ჩერდები და მერე რა, რომ თავში სულ ერთი ფრაზა გიტრიალებს: „ზედმეტ მარილც ფარშში
ხორცის სიძველის დასამალად უშვებიან... ზედმეტ მარილს ფარშში ხორცის სიძველის დასამალად
უშვებიან“... ისეთი გემრიელია, ისეთი მიმზიდველი, მაინც ჭამ... ჭამ... ჭამ... და ჭამ... სანამ კატლეტში „სკვაზნოიზე“
ჩაყოლებულ, დაახლოებით 15–სანტიმეტრიან თმის ღერს არ გადააწყდები....
თმა კალტლეტში |
სამზარეულო ««
მომსახურება «««
კომფორტი «««
ფასები ₾ ₾ ₾ ₾
Comments
Post a Comment